Гурт Tvorchi на фіналі Євробачення-2023 виступатиме під номером 19.

У фіналі 13 травня зустрінуться представники двадцяти країн-учасників та країн «великої п’ятірки» — Великої Британії, Італії, Іспанії, Франції, Німеччини та України, як країни-переможниці Євробачення-2022. 

де дивитися

О 22:00 розпочнеться пряма трансляція фіналу Євробачення-2023 на телеканалі «Суспільне Культура». Шоу коментуватиме Тімур Мірошниченко.

Пісенний конкурс можна буде також дивитися на сайтах «Суспільне Культура» та «Суспільне Євробачення». Почути шоу можна на «Радіо Промінь» з коментарями ведучих Олександри Франко та Олександра Барлебена. 

Також українці можуть віддати свій голос за учасників, крім гурту Tvorchi. Для цього потрібно надсилати sms-повідомлення на номер 7576 із номером учасника, за якого голосуєте. 

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Євробачення-2023 проведуть у Ліверпулі. Це буде перший конкурс Євробачення у Великій Британії за 25 років. Україна як переможець Євробачення 2022 року автоматично потрапить у фінал конкурсу. А український суспільний мовник співпрацюватиме з BBC, щоби впровадити українські елементи в шоу 2023 року.

Цьогоріч Євробачення також змінює правила голосування. Так, півфіналістів обирали лише глядачі. Крім того, ті, хто дивиться Євробачення в країнах, які не беруть участі в конкурсі, зможуть проголосувати онлайн.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі