Сервіс Max, що стане обʼєднанням стримінгів HBO Max і Discovery+, замовив серіал за всесвітом «Гаррі Поттера», підтвердили у Warner Bros. Discovery.

Серіал стане «точною адаптацією» серії книг Джоан Роулінг, письменниця також буде виконавчиою продюсеркою проєкту.

Серіал виходитиме впродовж десятиліття з новим акторським складом, ідеться в заяві компанії.

За словами Роулінг, нова екранізація забезпечить історіям про Гаррі Поттера «таку глибину й деталізацію, яку можуть дати лише довгі телевізійні серіали».

Стримінговий сервіс Max, що обʼєднає платформи HBO Max і Discovery+, почне роботу 23 травня 2023 року в США. Спочатку новий сервіс розгортатимуть на тих ринках, де вже був доступний HBO Max.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


За інформацією Bloomberg, у Warner Bros. сподіваються, що серіал про Гаррі Поттера стане «наріжним каменем» нової стримінгової стратегії, яка, імовірно, полягає в тому, щоби генерувати фільми й телевізійні серіали, засновані на історіях і персонажах, які вже відомі глядачам.


«Гаррі Поттер» – це серія книжок англійської письменниці Джоан Роулінг про чарівника Гаррі Поттера. За більш як 25 років по всьому світу продати понад 600 мільйонів копій книжок серії. Вісім фільмів, які зняли за сюжетом книг, зібрали лише з продажу квитків по всьому світі більше 7,7 мільярда доларів.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі