Музичний лейбл Enko запустив грантову програму для українських артистів. 

Кожен артист отримає 50 тисяч гривень на розвиток свого бренда: 25 тисяч гривень – на рекламу, ще 25 тисяч гривень – на розвиток творчості.

Загалом на програму виділили 400 тисяч гривень. «В березні ми презентували новий напрям діяльності – відділ дистрибуції, Enko Distribution. Головна ціль, яку ставимо перед собою  поширювати українську культуру та допомагати артистам розповсюджувати свою творчість», – розповідають в Enko.

Протягом восьми місяців лейбл буде щомісяця відбирати одного артиста та займатися його розвитком. Анкети та демо-версії треків проходитимуть два етапи відбору. Під час яких кожен трек відслуховує команда лейблу та продюсер Ваньок Клименко.

 Читайте інтерв'ю співзасновника Enko Ванька Клименка про реп-ф’юд, позиціювання Enko як музичного лейбла, а не реп-лейбла й відповідальність артистів за висловлювання.

Заповнити заявку для участі у грантовій програмі можна за посиланням. Заявки прийматимуть до 6 квітня 20223 року. 

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Музичний лейбл Enko запустила реперка Alyona Alyona та її саундпродюсер і менеджер Іван Клименко у 2020 році. Як говорили засновники, лейбл зосередиться на розвитку українського репу. Першими учасниками стали Alyona Alyona та гурт Kalush.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі