Музичний фестиваль Glastonbury, який щороку проходить в однойменному містечку Великої Британії, оголосив лайнап. Серед хедлайнерів – Arctic Monkeys, Guns N' Roses, Елтон Джон і Lizzo.

Лайнап, як і зазвичай на Glastonbury, поділений навпіл між чоловіками й жінками. Зіграють Lil Nas X, Weyes Blood, Льюїс Капальді, Slowthai, Ріна Саваяма, Sudan Archives, The War on Drugs, Лана дель Рей, Young Fathers, Maneskin, Карлі Рей Джепсен й інші.

В останній день фестивалю виступатимуть «легенди музики», зокрема Cat Stevens (Yusuf), Blondie і Manic Street Preachers.

«Цього року ми мали хедлайнерку, але їй, на жаль, довелося відмовитися від участі», – розповіла BBC організаторка фестивалю Емілі Івіс. Утім, у 2024-му Glastonbury, найімовірніше, матиме двох хедлайнерів-жінок.

Фестиваль пройде влітку, з 21 по 25 червня 2023 року. Квитки розпродали ще в листопаді, через годину після відкриття продажів. Однак ближче до літа квитки повертатимуть, їх знову, імовірно, можна буде придбати, пише BBC. Щоб потрапити на Glastonbury, потрібно буде зареєструватися й забронювати квитки на сайті.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Повернення Gorillaz, Moby й Skrillex: ось 15 головних альбомів зими, на які ми чекаємо.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі