KAMA й мережа коворкінгів Platforma запускають Platforma Camp у Буковелі. Це триденний «концептуальний творчий захід» із лекціями про метавсесвіт й NFT-арт, медитаціями й концертом Tvorchi.

«Ми збираємо в одному місці успішних і креативних особистостей з різних сфер бізнесу й технологій [...] Будемо ділитись ідеями, обговорювати, відпочивати й розважатися», – каже співзасновниця KAMA Анна Вовк.

Для участі з 31 березня по 2 квітня 2023-го зберуть трохи більше 100 людей, зареєструватися можна тут.

Забронювати місце в кемпі можна за 2500 гривень. У цю суму входить проїзд і трансфер, три дні в готелі Baza Smart Hotel, сніданки й обіди. Стати резидентом Platforma Camp можна за 15 тисяч гривень.

Яка програма?

Kyiv Academy of Media Arts проведуть лекції про метавсесвіт і блокчейн, ігрову індустрію, NFT-арт, футурологію й методи подолання криз, а також майстер-класи про те, як розвивати й застосовувати креативність.

Для учасників також буде програма «оздоровлення й перезавантаження». Це фітнес, короткі медитації, заняття з психологом, відпочинок у басейнах і чанах, а також нутриціологія.

На Platforma Camp лайв-концерт зіграє український попгурт Tvorchi. Організатори обіцяють, що виступатимуть й інші артисти, лайнап оголосять згодом.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Мінцифри запускає безкоштовний курс із криптограмотності й опанування блокчейну. Це базовий курс для опанування навичок використання віртуальних активів.


Український стартап Anima визначає стан психіки через вебкамеру. Розпитали співзасновника Романа Гавриша про те, як технологія допомагає запобігти розладам психіки.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі