У кінотеатрах мережі Multiplex відбудеться кіномарафон українських фільмів за 1 гривню. Це продовження проєкту «Кіно заради перемоги!», який триватиме з 29 вересня по 19 жовтня.

Щодня показуватимуть нову стрічку. У програмі – «Кіборги», «Поводир», «Іван Сила», «Міф», «Безславні кріпаки», «Захар Беркут» і «Сторожова застава». Повний розклад сеансів – за посиланням.

Квитки продають як на місця категорії Good, так і на місця SuperLux.

«Проєкт «Кіно заради перемоги!» націлений на підтримку переселенців, які змушених тікати від жахів війни й шукати прихисток у більш безпечних регіонах нашої країни, на військових, котрі захищають нашу рідну країну й мають хвилинку на відпочинок», – кажуть організатори кіномарафону.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Загальноукраїнський кінотур «Кіно заради перемоги!» запустили 6 серпня 2022 року на підтримку військових, волонтерів і ВПО.

Проєкт складається з двох частин: кінопоказів у громадах ВПО й у військових частинах. Для демонстрації фільмів використовують традиційні проєктори й пересувні комплекси – кіномобілі.

Амбасадорами проєкту стали актори й режисери Ада Роговцева, Ірма Вітовська, Олесь Санін, Богдан Бенюк, Ахтем Сеітаблаєв й інші.


«Планета кіно» запустила акцію «Передай квиток» для переселенців. Ми з’ясували, як це працює.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі