Співачку Брітні Спірс визнали найвпливовішою людиною 2021 року за версією читачів американського журналу Time.

Брітні на MTV Video Music Awards у 2008 році.

В опитуванні тижневика взяли участь майже два мільйони людей, серед них близько 4% проголосували за американську попспівачку.

Брітні починає знову самостійно вести соцмережі

Друге місце посіли працівники медичної сфери, за них проголосували 3,1% опитуваних, а на третій позиції – розробники вакцини від COVID–19 з 2,5% голосів. Четвертим у списку став корейський попгурт BTS, який уже перемагав у номінації двічі поспіль – у 2018 та 2019 роках.

Розширену версію списку зі ста позицій журнал Time опублікує 15 вересня 2021 року.


Брітні Спірс – американська попспівачка, яка дебютувала на сцені в 1999 році. За свою музичну кар’єру артистка випустила дев’ять альбомів та отримала «Ґреммі» за композицію Toxic.

У 2008 році Брітні Спірс потрапила в психіатричну лікарню через проблеми з наркотиками й алкоголем. Її батько Джеймс Спірс став опікуном співачки.

У червні 2021 року Брітні Спірс попросила суд Лос-Анджелеса припинити опіку Джеймса Спірса над нею. А вже в липні 2021 року її адвокат Меттью Розенгарт попросив усунути її батька від опіки над Брітні.

8 вересня 2021-го Джеймс Спірс подав до суду документи про припинення опіки над донькою.

Time – американський щотижневик зі штаб-квартирою в Нью-Йорку. Журнал відомий тим, що складає рейтинги й топи.

У 2020 році перше місце списку найвпливовіших людей розділили новообраний президент США Джо Байден і віцепрезидентка Камала Гарріс.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка: Брітні Спірс