The Village Україна збирає події середи, 21 серпня, які варто відвідати.

Лекція про неймінг у Bazilik

Тригодинна лекця про неймінг від Анни Лісовської – копірайтерки Fedoriv та кураторки копірайтерського курсу в Bazilik. Вона розповідатиме про те, як робити назви брендам і продуктам, як придумати й перевірити назву.


Коли

19:00-22:00

Де

вулиця Воздвиженська, 54

cкільки

300 грн


Показ та обговорення фільму «Лебедине Озеро. Зона»

Щосереди у Pinchuk Art Centre показують та обговорюють українські фільми доби Перебудови в рамках виставки «Заборонене зображення». Цього разу показуватимуть «Лебедине Озеро. Зона» – повнометражний художній фільм Юрія Іллєнка, знятий 1989 року за сценарієм Сергія Параджанова.

Фільм-антиутопія розповідає про життя втікача із в’язниці, який переховується всередині монументального скульптурного обєкта «Серп та молот». Герої фільму не мають імен, чим уособлюють усіх громадян СРСР. Вхід на подію за попередньою реєстрацією.


Коли

19:00-21:00

Де

вулиця Велика Васильківська/Басейна, 1/3-2

Вхід вільний


Відкриття виставки «Зализуючи рани війни»

В Izone відкривають виставку Андрія та Лії Достлєвих «Зализуючи рани війни», де буде представлена соляна лампа у вигляді танка. Її придбали у Бахмуті, яке 2014 року протягом кількох місяців було окуповане терористами так званої ДНР. Соляні лампи завжди були традиційними сувенірами Бахмута, а лампа у формі танка з’явилася вже після звільнення міста.


Коли

19:00

Де

вулиця Набережно-Лугова, 8

Вхід вільний


Чайна лекція у «Новому смачному проєкті»

У закладі «Новий Смачний Проєкт» на Воздвиженці влаштовують чайну лекцію, яку проведе Нікіта Василевський. Він розповідатиме про китайські чаї, а також покаже, як влаштовують чайні церемонії. На лекції відвідувачів пригощатимуть чаєм.


Коли

19:00

Де

вулиця Кожум’яцька, 10-а

Вхід вільний


Документальний фільм «Завод» в Urban Space 500

В Urban Space 500 показуватимуть документальний фільм «Завод» про зародження гончарства на Васильківському майоліковому заводі, який був одним з провідних у художній промисловості України у 1960-х роках. Вхід на показ за попередньою реєстрацією.


Коли

19:00

Де

вулиця Бориса Грінченка, 9

Вхід вільний


ОБКЛАДИНКА: Юлія Наконечна для The Village Україна