Заклад «Новий Смачний Проєкт» почав роботу в тестовому режимі на Воздвиженці. Вечірка-відкриття відбудеться 16 серпня о 17:00. 

Це новий проєкт співзасновника кавярень Whitebeard Blackbird Андрія Чуковського та співзасновника «Хармсу» Юрія Хаценка, який відкрили на колишній локації закладу «Кіфлик» на вулиці Кожумяцькій. 

Адміністратор «Нового Смачного Проєкту» Йон Джин Кім

«У певний момент усі почали шукати в каві стабільності. А ми зрозуміли, що цікаво шукати й нестабільність. Зрештою, кожна чашка кави – унікальна. Так само вирішили підійти й до меню: не хочеться щодня їсти таку саму їжу, хочеться чогось нового», – розповідає засновник Андрій Чуковський. 

У кафе пропонують страви із сезонних продуктів, а також коктейлі, каву і чай. Наразі меню складають обіди по 90 гривень, які змінюють щодня і які можна замовити за передоплатою до 12:00. «Ми ввели практику staff meals: щодня готуємо для гостей їжу, яку самі їмо на обід», – пояснює адміністратор «Нового Смачного Проєкту» Йон Джин Кім. До прикладу, це набір із солодкого крем-супу, карамелізованого яблука з горіхами і крем-сиром та «капучино-киселю».

Окрім того, у меню є фіксовані позиції: круасан, брауні та два види чизкейка – з блакитним сиром, а також із чорним хлібом, козячим крем-сиром і червоним перцем. «У понеділок у нас день солодкого, а середа – день вегетаріанців», – додають у закладі. Найближчим часом додадуть також сендвічі.

З меню:

Круасан – 25 грн

Брауні – 50 грн

Чизкейк – 90 грн

Чизкейк із перцем – 90 грн

З кавової карти:

Фільтр-кава – 50 грн

Еспресо – 45 грн

Допіо – 50 грн

Капучино – 50 грн

 Раніше ми розповідали, що кав'ярня Whitebeard Blackbird припинить роботу на Воздвиженці 31 серпня

 Це 33 заклади, які відкрили у Києві в липні. 

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Коли

10:00-22:00

Де

вулиця Кожум'яцька, 10-А


Фото та обкладинка: Ярослав Друзюк