Репортаж із київського фестивалю електронної музики Brave! Factory оприлюднив британський музичний журнал Mixmag. Наразі матеріал доступний лише у друкованій версії видання.

Журналіст Mixmag Патрік Хінтон назвав фест «різноманітним і вільним, з цікавою музичною програмою, привітними гостями та яскравими декоративними рішеннями організаторів».

Своєю чергою, присутність великої кількості гостей із Берліна та інших міст, за словами Хінтона, «доводить, що Brave! пропонує щось нове та захопливе для європейської публіки».

«Фестиваль відчувався, як чотири міні-виступи у Berghain поспіль. Здається, я танцювала без упину 24 години», – цитує Mixmag учасницю лайнапу Brave! Factory 2018 Mykki Blanco.

Окрім того, у матеріалі відзначають роботу організаторів над помилками минулорічного заходу, звертаючи увагу на відсутність черг на вході та розташування різних сцен.

«Відвідувачі Brave! – на диво круті, але привітні. Серед костюмів на фестивалі – чоловік у риболовній сітці, жінка у смарагдовій сукні, гідній принцесі Disney, та люди, яких за зовнішнім виглядом можна порівняти з SoundCloud-реперами», – додає Хінтон.

Своєю чергою, PR-директорка Closer, співзасновника Brave! Factory, Аліса Маллен стверджує, що фестиваль має потенціал розширення ще принаймні на десять різних сцен.


 Фестиваль Brave! Factory провели вдруге 25-26 серпня 2018 року.

 Британське видання The Independent поставило фесту п'ять із п'яти можливих балів.

 The Village Україна показував, який вигляд мали гості фестивалю.

 Про феномен Closer і майбутнє Brave! Factory співзасновник клубу Сергій Яценко розповідав в інтерв'ю The Village Україна.

 Brave! Factory 2019 проведуть 24-25 серпня 2019 року.

Фото та обкладинка: Анна Бобирєва для The Village Україна