Британське видання The Independent написало огляд київського фестивалю вільної музики та мистецтва Brave! Factory та присвоїло йому 5 зірок.

 посилання

The Independent констатує високий рівень організації фестивалю, візуальної складової і вибору музикантів та додає, що у 2018 році він пройшов ще краще, ніж торік.

«На території легше орієнтуватися, розклад дозволив взяти таку необхідну перерву на відпочинок в середині фестивалю... і така ж висока якість підбору виконавців від команди всесвітньо відомого клубу Closer», – пише оглядач.

Видання відзначає локацію Topka у двоповерховій будівлі старої котельні заводу та перформанс каліфорнійського репера Mykki Blanco, виступи Кріса Лібінга, DJ Bone, DJ Stingray, київської діджейки Ponura, а також шестигодинний b2b сет лондонських виконавців Jane Fitz and Carl H на сцені Depo.


 Фестиваль вільної музики та мистецтва Brave! Factory пройшов в останні вихідні літа – 25-26 серпня. 6 сцен та арт-об’єкти збудували у київській промзоні – на заводі «Метробуд». На фестивалі виступили близько 50 локальних  та закордонних музикантів. Серед них – британські виконавці Floating Points, Squarepusher, Hidden Orchestra, німецький продюсер Pantha Du Prince, французький проект Apollonia та інші.

 Хто прийшов на Brave! – дивіться в репортажі The Village Україна.