Цьогорічний don’t Take Fake відбудеться 16-17 вересня у комплекс «Торонто-Київ», два поверхи і відкритий майданчик з виглядом на Миколаївський костел якого перетворять на центр вуличної культури.

На двох поверхах локації «Торонто-Київ» розміститься брендспейс з понад 50 світових та українських брендів.

Серед учасників — The North Face, Levi’s, adidas Originals, Superdry, G-SHOCK, Patagonia, Saucony Originals, 47 (Forty Seven), Eastpak, Native, Nixon, HUF, 2DAY, AirBoss, Alpha Industries, Syndicate Original, SHIFT, SHWK, Basemnt Concept Store і багато інших брендів, які ми анонсуємо найближчим часом.

У рамках фестивалю також відбудеться SNEAKER MADNESS — перший в Україні захід, який об’єднує фанатів кросівок. Реселери і снікер-стори продемонструють свої колекції та рідкісні моделі кросівок.

Також цього року на DTF презентують оновлену зону Motor Meat з автомобільними проектами України.

Цьогоріч на фестивалі буде скейт-парк, скеледром, міні-дром від Superdry, зона бейсболу, пінг-понгу, серфу від Fa, чемпіонат з панна (один із видів вуличного футболу) у форматі 1х1 від adidas Football, міжнародний чемпіонат з брейк-дансу та хіп-хопу, чемпіонат з кікера.

Бренд Levi’s презентує на don’t Take Fake Tailor Shop — місце, де кожен зможе кастомізувати свою пару джинсів або куртку: зробити на них нашивки або додати до джинсів нові потертості, розрізи й дірки.

Бренд SHWK привезе на фестиваль шовкотрафаретний верстат, за допомогою якого в live-форматі створюватимуться ексклюзивні футболки SHWK x don’t Take Fake.

Будуть облаштовані ігрова зона, фуд-корт, бари, дитяча зона. За музику відповідатимуть київські діджеї, а також радіостанція 20ft Radio з live-трансляціями з don’t Take Fake.


Де:

комплекс «Торонто-Київ»; вулиця Велика Васильківська, 100

Коли:

16-17 вересня 
12:00 - 20:00

Скільки:

80 грн у дні проведення фестивалю

Фото: Facebook / don’t Take Fake