Лондонський музикант і генетик Макс Купер 8 грудня виступить з аудіовізуальним перформансом «Emergence» в рамках серії вечірок Selector Live.

«Макс Купер займає особливе місце в музичній індустрії, як художник, який створює мультисенсорні шоу. Експериментальна танцювальна музика в них межує з cаунд-артом і візуальним мистецтвом заради наочного зображення наукових явищ», - кажуть організатори.

Другий студійний альбом «Emergence» (2016) є сумішшю клубного техно і ембієнту. Історія, розказана в перформансі, відтворює хронологію Всесвіту - від Великого вибуху до майбутнього, а кожен її розділ створено за допомогою візуалізації реальних даних («real data visualisation») в колаборації з художниками, математиками і вченими.

Max Cooper Boiler Room Berlin DJ Set

Макс Купер народився в 1980 році і виріс в Белфасті. У 2008 році він отримав ступінь доктора філософії в галузі обчислювальної біології в Ноттінгемського університету. У 2014 році вийшов його перший студійник «Human», в якому Купер досліджує витоки людської природи, а в своїй наступній роботі «Emergence» музикант йде далі, задаючи собі питання, з чого сконструйований навколишній світ.

Коли: 8 грудня о 21:00

Де: «Довженко-центр», вул. Васильківська, 1

Квитки: 250 гривень