Очікування свята – це вже частина свята. І не варто чекати, доки святкова атмосфера прийде сама собою, створюйте її власними силами.

The Village Україна разом з «Альфа-Банком Україна» склали маршрут для киян: це місця, створені для заряджання новорічною атмосферою. А щоб святкове дозвілля було комфортнішим – оплачуйте замовлення та покупки в один дотик разом з Apple Pay, який уже доступний клієнтам «Альфа-Банку Україна».

Випити «Мімозу» і з’їсти піцу в Mimosa Brooklyn Pizza

Головне, чого нам не вистачає взимку, щоб почуватися щасливими – достатньої кількості світла. Про це подбали в Mimosa Brooklyn Pizza: зал заповнений теплими промінцями гірлянд. Заклад розташований у самому центрі, навпроти Бессарабського ринку. Замовляйте піцу та фірмову «Мімозу» – традиційний британський святковий напій (ігристе та апельсиновий сік). Обирайте столик біля вікна та насолоджуйтеся краєвидом на метушливе засніжене місто.

ДЕ: вул. Басейна, ½

КОЛИ: щодня 09:00-23:00

Замовити какао та зробити фото в Milk Bar

Потрапити у новорічну казку можна, відчинивши двері в прикрашений до свят Milk Bar. Обов’язково зробіть фото на вході: ґанок закладу – одна з найпопулярніших фотозон у місті. Головний напій у передноворічний сезон – какао з м’ятним маршмелоу. До нього замовляйте улюблений десерт і смакуйте під святковий плейлист.

ДЕ: вул. Шота Руставелі, 16

КОЛИ: щодня 08:00-23:00

Покататися на ковзанці з друзями у «Зимовій Країні на ВДНГ»

Атмосфера Центрального парку та фільму «Один удома»: розважайтеся взимку, як і справжні нью-йоркці – візьміть друзів на ковзанку в «Зимову Країну». Це одна з найбільших ковзанок у місті, прикрашена традиційними різнокольоровими стрічками, а вночі – гірляндами. Серед іншого в парку розваг на гостей чекають аніматори, замок крижаних скульптур, казковий ліс і міська резиденція фабрики ялинкових іграшок «Клавдієво».

ДЕ: проспект Академіка Глушкова, 1

КОЛИ: щодня 09:00-23:00

Зігрітися глінтвейном на святковому ярмарку
на Софійській

З 19 грудня на Софійській площі та Володимирському проїзді відкриють різдвяне містечко. Тут розмістять сцену, де будуть виступати музичні колективи, та головну ялинку країни. Цьогоріч ялинка екологічна, технологічна та благодійна — прикрашена дитячими малюнками з марафону #моядитячамрія. Folk Ukraine підготували для гостей казкову алею, багато фотозон і великий ярмарок. Щоб з головою поринути у святкування та зігрітися після прогулянки, обов’язково візьміть глінтвейн у зоні фудкорту.

ДЕ: Софійська площа

КОЛИ: з 19 грудня

Сходити на «Лускунчика»

Відчуйте себе дітьми – відвідайте балет «Лускунчик» у Національній опері України. Ця вистава – символ новорічно-різдвяних свят, розповідає про чарівний світ дитячих мрій. Балет створений за мотивами казки німецького письменника Е. Гофмана «Лускунчик і мишачий король». Це історія про принца, якого перетворили на ляльку-лускунчика, про добру і самовіддану дівчинку Марі та їхнього ворога – злого Короля мишей.

ДЕ: вул. Володимирська, 50

КОЛИ: 18, 29-31 грудня, 2-6 січня

Подивитися «Ґрінч» у кіно

Цьогорічний мультфільм «Ґрінч» – шоста адаптація казки Доктора Сьюза, написаної 1957 року. Сюжет розповідає про усамітненого і цинічного Ґрінча (говорить голосом Бенедикта Камбербатча), який ненавидить усе, що пов’язане з Різдвом. Усе містечко та його жителі дратують Ґрінча своїм святковим настроєм. І ось він знаходить вихід – викрасти Різдво. Хто ж врятує свято? Це справжня казка: про доброту, відважність і магію.

Про інші фільми грудня читайте тут.

ДЕ: в кінотеатрах Києва

КОЛИ: з 20 грудня

Купити прикраси для будинку в Butlers

Свято починається просто у вас вдома. В мережі магазинів декору Butlers великий вибір прикрас для будинку та аксесуарів на новорічну тематику. Товари тут не лежать на полицях, а зібрані в інтер’єрні композиції. Гуляти магазином – це ніби потрапити всередину новорічної вітрини. У Butlers є вже готові колекції та набори, тож вам не потрібно витрачати час на підбір кожної деталі.

ДЕ: мережа магазинів Butlers

КОЛИ: щодня 10:00-22:00

Обрати святкову піжаму у «Всі.Свої.Декор»

Свято починається не просто у вас вдома, а у вашому ліжку. Залежно від настрою, з яким ви прокинулися, таким буде й день. Задати радісні емоції легко, якщо прокинутися в яскравій піжамі зі святковим принтом від «Всі.Свої». Перед шопінгом зупиніться на кілька хвилин поруч із вітриною, щоб зарядитися атмосферою Нового року.

ДЕ: вул. Хрещатик, 27

КОЛИ: щодня 10:00-22:00

Завершити святковий марафон маскарадом
у Closer

Бал-маскарад у Closer – не лише таємнича, а й одна з найважливіших подій клубу. Шість років тому, 13 січня, відбулася перша вечірка, з якої почалися легендарні дискотеки. Тепер щороку в середині січня Closer святкує день народження маскарадом. Така вечірка – привід підготувати найкращий костюм. Гратиме Ricardo Villalobos, двічі найкращий діджей планети за версією Resident Advisor.

ДЕ: вул. Нижньоюрківська, 31

КОЛИ: 12 січня

КВИТКИ

Із цим списком справ і покупок новорічна атмосфера стане ближчою. А щоб здійснювати новорічний шопінг швидко і зручно – «Альфа-Банк УКРаЇна» пропонує безконтактний розрахунок за допомогою Apple Pay.

Відтепер Новий рік починається з вашого смартфона!