The Village Україна продовжує формат «ЗБІР ТИЖНЯ», у якому ми щотижня виділяємо важливий точковий збір на допомогу Збройним силам України. Цього тижня закликаємо підтримати ініціативу благодійної організації UkraineClan на відновлення автопарку бійців 4-ї роти 1-го штурмового батальйону 3-ї ОШБр.

Підтримати збір донейтом можна тут

   

Серед благодійників розіграють набір барних гільз-чарок від Barta Design, зроблених із використаних під Бахмутом снарядів підствольного гранатомета M320.

Один квиток на участь у розіграші – це донейт у 100 гривень, «плюс» у коментарях і репост публікації в Instagram Stories. Якщо придбали один квиток, то в коментарях потрібно поставити один «плюс», якщо два – то два «плюси».

«Більше квитків і більше «плюсів» у коментарях – більше шансів виграти набір», – пояснює автор ініціативи, співзасновник барів Loggerhead (Київ) і MAD (Львів) Артем Скапенко. Переможців назвуть 17 грудня, за тиждень до Різдва.

Гроші на відновлення автопарку штурмовиків із 3-ї ОШБр можна надсилати на «банку» або картку 5375 4112 1089 2993.

  

Мета формату «Збір тижня» – підсилювати невеликі точкові збори, які будуть максимально ефективними на конкретній ділянці. Пропозиції для розгляду збираємо за адресою [email protected] із позначкою «Збір тижня» в темі листа. Просимо надавати загальну інформацію про збір, конкретний підрозділ і мету збору, а також посилання на збір і супровідні медіафайли.