За словами міського голови Борисполя Володимира Борисенка, постріли, які чути у місті, – це не ворожі обстріли. Це українські військові протидіють безпілотному літальному апарату. «Ви чули всі постріли, вибухи. Хочу всіх одразу заспокоїти. Це працює наша армія. Усе нормально. Усе знаходиться під контролем. Це можна віднести до низки провокацій. Спрацьовує наша армія по невідомому літальному апарату. Найімовірніше, це безпілотники», – заявив він.

Силовики працюють у місті в посиленому режимі, міська адміністрація працює цілодобово.

«Жодної паніки не потрібно. Це нас щупають, нас перевіряють. На сьогодні ми перевірку проходимо на відмінно. Дасть Бог, так далі й буде», – заявив Борисенко.

Міський голова Борисполя закликав обережніше ставитися до інформації в соціальних мережах: загроза інформаційних атак та вкидання фейків, за його словами, висока. Борисенко радить перевіряти повідомлення офіційних сторінок органів міської влади.


«Близько 5:00 державний кордон України на ділянці з Російською Федерацією та Республікою Білорусь піддався атаці з боку російських військ, що підтримуються Білоруссю», – інформують у Державній прикордонній службі. Атака відбувається з кримського напрямку також.