У Центрі альтернативного озеленення Києва безоплатно роздадуть саджанці дерев для їх висадження на прибудинкових територіях міста, повідомляють у контактному центрі Києва.

Киянам пропонують отримати саджанці ялин, сосен, каштанів, дугласів (хвойна рослина), кленів, лип, дубів, буків, модрин тощо.

Щоби взяти участь в акції, треба зареєструватися за номером 095 888 58 00 у WhatsApp або Viber. А також залучити друзів до підписки на сторінку «Контейнерне озеленення» у Facebook.

   

Центр альтернативного озеленення Києва – це компанія, що займається зеленими насадженнями на прибудинкових територіях. У березні 2019 року організація запустила соціальний проєкт з альтернативного озеленення столиці.

   «Контактний центр міста Києва» 1551 – це організація для прийому скарг та пропозицій від мешканців Києва, щоб покращити якість життя в місті. Контакт-центр працює цілодобово та без вихідних.

Контактний центр Києва – це організація для прийому скарг і пропозицій від мешканців Києва, щоб поліпшити якість життя в місті. Контакт-центр працює цілодобово й без вихідних.

   

Управління екології КМДА всередині липня 2022 року ініціювало проєкт «Місто живих стін». У його межах містян запрошують саджати виноград вічі, який оповіває фасади будівель. Редакція The Village Україна поговорила з головою управління Олександром Возним про те, що робити мешканцям, які хочуть долучитися до ініціативи.

Фото: Контактний центр Києва