Порносайт PornHub опублікував підсумки 2023 року. У звіт зібрали головні тренди року, найпопулярніші запити й показники топ-20 країн, зокрема й України.

Одним із найбільш популярних запитів серед українських користувачів сервісу у 2023 році став «хентай», що піднявся на 14 позицій, як порівняти з 2022 роком й опинився на другому місці в рейтингу. 

Найбільш поширеним запитом в Україні залишається категорія MILF, також у топі «аніме»» й «лесбійське порно». Це також найпопулярніші категорії в глобальному рейтингу.

Одним із найпопулярніших пошукових запитів у світі у 2023 році був «андроїд» – відео з секс-роботами шукали на 1689% частіше, ніж торік. Популярними були також запити «робот зі штучним інтелектом», «3D-робот» й «аніме-робот».

Категорія Military («Військовий») зросла на 88% у 2023 році, проаналізували в PornHub. Пошукові запити, що містять слова «уніформа», як-от «військова форма», «поліцейська форма» й «людина у формі» почастішали на 243% в усьому світі. Кількість пошукових запитів «солдат» зросла на 332%.

Трійку найпопулярніших порнозірок PornHub в Україні склали Little Caprice (Маркета Штроблова), Кейд Меддок і Саша Роуз. Глобальний рейтинг очолюють Абелла Денджер, Анджела Вайт і Єва Елфі.

 

 

Україна входить до 20 країн із найбільшим трафіком на PornHub і за рік піднялася на одну позицію за обсягом перегляду порно, опинившись на 14 місці.

Середня тривалість відвідування PornHub у 2023 році збільшився на 15 секунд і становила 10 хвилин і 9 секунд. Найвищий інтерес до перегляду порно зафіксували в людей віком від 45 років.

 

 

   

У березні Pornhub купила канадська компанія Ethical Capital Partners, яка також придбала YouPorn, Redtube, Brazzers, Men com, Sean Cody, Trans Angels і Nutaku, що також належать MindGeek. До складу групи керівників Ethical Capital Partners належать «юристи й колишні інвестори канабісу».

   

Про тренди Pornhub у 2022 році розповідали тут.