Milk Bar й активісти фонду «Має значення» обстежили літери та провели поетапне відновлення історичної вивіски «Молоко».

Заклад оплатив 50% від вартості реставраційних робіт, на решту суми для реставрації фонд «Має значення» оголосили збір коштів.

Вивіску спершу покажуть на «Куражі», який відбудеться з 16 по 17 грудня. Після цього її розмістять на фасаді закладу Milk Bar, що розташований за адресою вулиця Якова Гніздовського, 1-А (раніше – Магнітогорська).

   

Це третя історична вивіска відновлена благодійним фондом зі збереження архітектурної спадщини «Має значення». У вересні відновили вивіску одного з найстаріших фотосалонів Києва. Вивіска розміщена на будинку за адресою вулиця Межигірська, 25, її демонтували на початку липня. Під час реставрації конструкцію очистили від іржі, зберігши всі елементи й оригінальні кольори. 

Активісти руху «Має значення» до повномасштабного вторгнення займалися відновленням історичних дверей у Маріуполі, а тепер займаються реставрацією в Києві. Першою відреставрували вивіску квіткарні 1956 року, що розташована на вулиці Костянтинівській. Також команда реставрує історичну вивіску автостанції на Подолі й хоче відновити мозаїку «Українська пісня» на вулиці Богдана Хмельницького.