У ТРЦ Respublika Park, що поблизу станції метро «Теремки», відкриють понад 25 нових магазинів українських і міжнародних брендів до кінця березня 2024 року, повідомляє директорка з оренди Respublika Park Олена Яценко.

Магазин Mango в новому форматі відкриють вже у вересні. Відкриття проводитиме іспанський офіс бренда. «Це перший магазин за довгий час, який відкриватимемо саме так», – каже Олена Яценко.

Крім того, у ТРЦ Respublika Park уже відкрили спільний магазин Dyson & KitchenAid.

«Марафон відкриттів» у ТРЦ Respublika Park розпочали ще в липні, тоді почав працювати магазин Calvin Klein Underwear. У серпні відкрили дитячий магазин Kim Kids, магазин електроніки Click, який раніше працював лише онлайн, а також точку бренда одягу Orsay.

У вересні в ТРЦ вже відкрили магазин меблів Mood, незабаром має почати роботу магазин українського бренда Marsego.

  

ТРЦ Respublika Park розташований біля житлового комплексу Respublika, неподалік від станції метро «Теремки». Його почали будувати у 2012 році й призупинили у 2015-му. ТРЦ відкрили в листопаді 2021 року. Також у приміщенні центру побудували найбільший кінотеатр в Україні. У Multiplex кажуть, що в цьому кінотеатрі «місць більше, ніж у 106 маршрутках».