Мережа кінотеатрів Multiplex відкриє в ТРЦ Respublika Park, що біля станції метро «Теремки», найбільший кінотеатр в Україні, повідомляє Multiplex.

Там облаштують 15 кінозалів, серед яких стандартні зали, LUX-зали, ChillOut і новий IMAX-зал на 285 місць. Загалом там вміщатимуться 2810 глядачів.

У Multiplex кажуть, що в кінотеатрі «місць більше, ніж у 106 маршрутках».

Також власники розповідають, що в кінозалах є спеціальна система вентиляції, встановлені дистанційні розмітки, проводиться регулярна дезінфекція всіх робочих поверхонь, усі співробітники вакциновані та в масках.

Крім того, у містах, у яких діють карантинні обмеження червоної зони, глядачі можуть відвідувати кіно за наявності COVID-сертифікату або негативного ПЛР чи тесту на антиген.

ТРЦ Respublika Park відкриється в Києві 12 листопада.


Multiplex – найбільша мережа кінотеатрів в Україні, заснована у 2004 році. Multiplex об’єднує 28 кінотеатрів та 141 кінозал у містах України.

Respublika Park розташований біля житлового комплексу Respublika, неподалік від станції метро «Теремки». Його почали будувати у 2012 році й призупинили у 2015-му. Наразі будівництвом займається інвестфонд «Каскад-Інвест», власником якого є Віталій Хомутиннік.

Об’єкт введений в експлуатацію в травні 2021 року.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка й фото: Multiplex