Київська сортувальна станція Ecola почала приймати поштою вторсировину для перероблення. Послугу запустили для людей, які мешкають в інших містах України й не можуть скористатися станцією.

На станцію Ecola можна відправити папір, картон, книжки, пластик, консервні банки, алюмінієвий посуд, фольгу, одяг і взуття. Натомість там не приймають скло, стару електроніку, засоби гігієни й медичні відходи.

Ecola приймає сировину винятково в коробках на 30 кілограмів. Вартість послуги за одну коробку – 339 гривень. Замовлення потрібно обовʼязково зареєструвати на сайті перед відправленням.

Посилки потрібно відправляти у відділення «Нової пошти» №1 у Києві. Для цього потрібно вказати імʼя «Екола», прізвище – «К» і номер телефону 068 518 6518.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Компанія Ecola – це стартап, який сортує вторсировину. Компанія пропонує вивіз вторсировини кур’єром у Києві й передмісті. Як це працює, ми пояснювали тут. Також Ecola відкрила для всіх охочих свою станцію сортування, куди можна здати сміття на перероблення й високотемпературне спалювання.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі