Ресторан корейської кухні з барбекю Kim Kimchi BBQ відкрили у Львові, на вулиці Лесі Українки. Це перший заклад у місті і третій в Україні, перші два заклади працюють в Києві.

У відвідувачів є можливість самостійно приготувати собі м’ясо у форматі корейського барбекю.

До відкриття закладу у Львові команда поїхала у Південну Корею, щоб самостійно обрати, протестувати й привезти нове обладнання, розповідають The Village Україна в команді.

З меню:

Стейк рибай 565 гривень

Фучжу 145 гривень

Боул із тунцем 285 гривень

Биті огірки 40 гривень

На стінах закладу зображений комікс, ескізи для нього зробила молода українська художниця Єлизавета Девяткіна, а розписом на стінах займався монументаліст Олексій Надточенко.

Ресторан займає перші два поверхи чотириповерхового мурованого житлового будинку, спорудженого наприкінці 17 століття як елемент забудови колишнього вірменського кварталу. Сьогодні це пам'ятка архітектури й містобудування національного значення.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


У жовтні 2020 року ресторан корейської кухні Kim Kimchi почав працювати в ТРЦ Retroville на Виноградарі. Заклад постраждав після російського ракетного удару по Києву, відновити роботу ресторану планують у вересні.


У лютому 2022 року ресторан корейської кухні почав працювати на вулиці Великій Васильківській біля площі Українських Героїв (раніше – Льва Толстого). Це другий заклад мережі в Києві.


Коли

12:00–22:00

Де

місто Львів

вулиця Лесі Українки, 14

телефон

093 852 28 87