«Укрпошта» частково збільшила тарифи на відправлення в Україні та за її межами, повідомляє оператор.

Згідно з новими тарифами, які вже діють із 1 липня, вартість доставлення «Укрпошти Експрес» зросла в середньому на 10 гривень для пересилання в межах однієї області та на 8 гривень – для пересилання в межах усієї країни.

Тариф «Укрпошта Стандарт» зріс у середньому на 7 гривень на доставку Україною та на 10 гривень у межах окремої області.

Наприклад, вартість відправлення вагою до одного кілограма після перегляду тарифів збільшилася від 35 гривень до 42 гривень. Доставка посилки від пяти до десяти кілограмів тепер коштуватиме 70 гривень (до перегляду тарифів вона коштувала 60 гривень).

Крім того, на 5 гривень зросте вартість доставлення документів і курєрського забору й доставки. Змінилася на 10% від поточних тарифів і вартість доставлення до країн Близького Сходу.

Оператор відзначає, що «навіть після перегляду вартості тарифи залишаються нижчими на 20–30% у порівнянні з конкурентами». Востаннє «Укрпошта» підвищувала тарифи рік тому, у липні 2022 року.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


«Нова пошта» також змінила тарифи пів року тому, з 1 січня 2023 року. Їх підняли, зважаючи на підвищення цін на пальне для генераторів, які забезпечували роботу відділень під час відключення світла, а також закупівлю додаткового обладнання, що посилює зв’язок.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі