«Укрзалізниця» відремонтувала та зробила інклюзивним ще один електропоїзд, повідомили в компанії.

Як і всі попередні моделі, потяг має просторі вбиральні, пристосовані для людей з інвалідністю, пандуси й таблички, продубльовані шрифтом Брайля.

Крім того, облаштували сповивальні столики, місця для перевезення велосипедів, оновили сидіння та системи освітлення, інформування та пожежогасіння.

Поїзд незабаром випустять на маршрут №829, який курсує між Ужгородом і Львовом.

Рейс відправлятиметься з Ужгорода о 06:25 і прибуватиме до Львова о 12:10. У зворотному напрямку зі Львова поїзд відправлятиметься о 16:35 і прибуватиме до Ужгорода о 22:25.

Поїзд проходитиме через станції Батьово, Мукачево, Карпати, Свалява, Воловець, Опорне, Лавочне, Славське, Тухля, Сколе, Стрий і Миколаїв-Дністровський.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Загалом «Укрзалізниця» запустила 29 інклюзивних електропоїздів, з яких 19 відремонтували вже під час повномасштабного вторгнення.

У березні 2023-го компанія отримала 19 нових інклюзивних вагонів, що регулярно курсуватимуть у складах поїздів із Києва на Кишинів, Хелм, Перемишль, Харків, Запоріжжя, Кривий Ріг, Херсон, Одесу, Львів, Івано-Франківськ, Чернівці, а також у складі потягів за маршрутами Одеса Львів, Дніпро Трускавець, Харків Трускавець, Харків Одеса, Харків Івано-Франківськ, Харків Хелм і Запоріжжя Перемишль.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Фото й обкладинка: «Укрзалізниця»