Усі розважальні заходи в Київській області мають закінчуватися не пізніше 21:00. Відповідне рішення ухвалив оперативний штаб Київської обласної військової адміністрації.

Ідеться про концерти, шоу-програми, дискотеки й інші розважальні заходи, зауважують в КОВА.

«Війна триває. На жаль, дехто про це забув. Продовжують розважатися навіть під час повітряної тривоги під гучну музику й світлове шоу. Наприклад, як це було декілька днів тому в Одесі. Тому йдеться не лише про моральну сторону, але й про безпеку», – прокоментував рішення голова Київської ОВА Руслан Кравченко.

Він додав, що за дотриманням норм активно стежитимуть працівники поліції.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


У березні в Києві й області скоротили тривалість комендантської години. Вона триває з 00:00 до 05:00. Громадський транспорт у Києві почав працювати на годину довше; час роботи громадського транспорту збільшили й у Київській області.

Крім того, у Києві дозволили продавати алкоголь до 21:00. Також редакція The Village Україна запитувала в підприємців, чому це важливо для бізнесу.


Директора департаменту охорони культурної спадщини КМДА Олександра Никоряка звільнили з посади після розслідування «Української правди»: чиновник відвідував заклад під час комендантської години.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі