Благодійний фонд «Повернись живим» і «Нова пошта» запустили збір на засоби зв’язку для сил ППО під назвою «Запакуй небо – прокачай ППО».

Хочуть зібрати 330 мільйонів гривень, які витратять на рюкзаки мобільної вогневої групи, переносні командні пункти, комплексну апаратну зв’язку й рухомий командний пункт. За словами ініціаторів збору, це обладнання допоможе захисникам неба швидше реагувати на російські атаки – за секунди замість хвилин.

Як долучитися

  • купити лімітоване пакування у відділеннях «Нової пошти»: 10 гривень з кожної коробки й 5 гривень із пандекта й конверта для документів перерахують до «Повернись живим»;
  • користуватися поштоматами: з кожного відправлення чи доставлення «Нова пошта» спрямує 10 гривень на рахунок проєкту;
  • задонейтити на лендингу ініціативи, на банку в Monobank, у застосунку «Нової пошти» чи у відділенні.

Українців закликають «запакувати свій стрес у донейт», бо «травень показав, що українська ППО нині краще, ніж будь-коли, тому ворог активно працює на її виснаження».

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Також фонд «Повернись живим» у колаборації з гуртом «Крихітка» випустили кліп на пісню «Ланцюг», куди ввійшли кадри відбору національної збірної України до «Ігор нескорених» (Invictus Games). За допомогою релізу хочуть привернути увагу до важливості реабілітації ветеранів за допомогою спорту, а також зібрати кошти на поїздку національної збірної «Ігри Нескорених» (Invictus Games) у Дюссельдорф, яка відбудеться восени.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі