Український гурт «Крихітка» в колаборації з благодійним фондом «Повернись живим» випустив кліп на пісню «Ланцюг», куди ввійшли кадри відбору національної збірної України до «Ігор нескорених» (Invictus Games).

Кліп гурту «Крихітка» на пісню «Ланцюг»

За допомогою релізу хочуть привернути увагу до важливості реабілітації ветеранів за допомогою спорту, а також зібрати кошти на поїздку національної збірної «Ігри Нескорених» (Invictus Games) у Дюссельдорф, яка відбудеться восени. Підтримати проєкт фонду «Повернись живим» можна за посиланням.

Зараз фонд «Повернись живим» немає точної статистики щодо кількості ветеранів російсько-української війни, але там прогнозують, що їх може бути до двох мільйонів.

Кадри з кліпу

За словами солістки гурту Саші Кольцової, пісня написана ще до повномасштабної війни і звучала як особиста історія.

«Ти тримаєшся за людину, інколи надто сильно, так, що світ втрачає сенс, коли її не стає. Сьогодні ми всі тримаємось одне за одного, тримаємо одне одного, Україна – це один великий ланцюг: військові, цивільні, рідні. І ми всі виявилися міцнішими, ніж ми думали. І люди, яких ми бачимо у відео, подають нам вражальний приклад роботи над собою, коли дух перетворює тіло на продовження своєї волі», – коментує Кольцова.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Український ветеранський фонд Мінветеранів провів дослідження потреб ветеранів: 45,4% опитаних вказали, що держава «скоріше не виконує» зобовʼязання перед ветеранами.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі