На 13 перехрестях Києва облаштовують нові кільцеві розвʼязки, щоби підвищити безпеку руху, повідомляє «Київавтодор».

Так, роботи тривають на перетині вулиць Промислової та Покільської в Голосіївському районі Києва. Комунальники пояснюють, що через велику площу перехрестя там виникали проблеми в розʼїзді автомобілів. Завдяки кільцевій розвʼязці планують впорядкувати рух на дорозі.

Розвʼязку облаштовують на перетині вулиць Гмирі й Гришка, що на Осокорках. Там уже почали понижувати бордюри й ремонтувати тротуари.

На перетині вулиць Світлицького й Межового провулку, що в Подільському районі міста, на перехресті обладнають підвищений пішохідний перехід.

Натомість на перехресті вулиць Робітничої, Коростенської і Рахманінова вже завершили роботи з облаштування кільцевої розвʼязки.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Одні з перших кільцевих розв’язок у Києві облаштували на перетині з’їзду з проспекту Соборності, вулиці Тампере й дороги-дублера в Дніпровському районі, а також на вулиці професора Підвисоцького в Печерському районі. За 2022 рік у місті створили 10 нових кільцевих розв’язок.

Наявність кільцевої розв’язки змушує водіїв знижувати швидкість на під’їздах до перехресть і тим самим підвищує безпеку проїзду, пояснювали в Держагентстві інфраструктурних проєктів України.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка й фото: КК «Київавтодор»