Міжнародний ритейлер одягу Inditex Group (Zara, Bershka та Pull&Bear) може повернутися на український ринок до листопада, повідомив Forbes голова Української ради торгових центрів (УРТЦ) Максим Гаврюшин, який спілкується з головним офісом Inditex. 

За його словами, український офіс Inditex уже чекає на рішення про повернення на ринок. Якщо його приймуть, то підготовка може початися з липня і займе місяць. Тоді відкритися торгові точки можуть «у вікні» з серпня по листопад, вважає Гаврюшин. 

В центральному офісі Inditex поки не повідомляли щодо конкретних планів відновлення роботи в Україні. «Безпека наших співробітників та їхніх сімей залишається пріоритетом, – йдеться у відповіді пресслужби ритейлера для Forbes. – Inditex продовжує розробляти спеціальний план підтримки своїх співробітників та магазинів».

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


До 24 лютого в Україні працювали 75 магазинів Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Oysho й Zara Home. З початку повномасштабного вторгнення ці магазини не працюють, але площі в ТРЦ за ними ще збережені.

Раніше Максим Гаврюшин говорив, що компанія готова повернутися на український ринок до кінця 2022 року.


У грудні 2022-го Inditex закрила магазин Zara на Хрещатику «через комерційні причини».

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі