На продовольчих ярмарках і ринках у Києві хочуть впровадити безготівковий розрахунок, уже розробили відповідний план заходів, повідомили в КМДА.

Консультації про встановлення банківських терміналів і використання мобільного застосунку для оплати провели на Житньому й Бессарабському ринках, а також на Володимирському ринку в Голосіївському районі.

Крім того, КМДА й «ПриватБанк» працюють із кількома сотнями продавців на ярмарках у Дніпровському, Печерському, Святошинському й Шевченківському районах.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Німецький бізнесмен Флоріан Боллен орендує частину Житнього ринку й інвестує в його оновлення. На другому поверсі Житнього планують створити громадський простір із фудкортами, пивоварнею й дитячим куточком. На першому ж залишиться традиційний ринок. Редакція The Village Україна спілкувалася Болленом про плани на оновлення ринку.


Бессарабський ринок також планували оновити. Згідно із задумом, основну частину торгових місць хотіли розмістити на одній половині торгового залу й за периметром. Другу частину зали збиралися відвести під фудкорт.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі