Українські креативники разом із британським поетом Гаррі Бейкером створили книгу-поему Not Little Things про рік українського спротиву.

«З поеми іноземці можуть зрозуміти, чому Україна встояла, коли їй пророкували три дні, як українці продовжують боротися і що це за український дух, про який постійно всі говорять», – пояснюють автори проєкту.

Кожна історія доповнена QR-кодом і веде на окрему сторінку онлайн-архіву Not Little Things, у якому креативники будуть збирати розповіді для літопису українського спротиву.

«Книга «не-маленьких речей» інтерактивна. Вона дозволяє читачу стати частиною українського спротиву: підпалити коктейль Молотова, правильно вимовити «па-ля-ни-ця» або відправити російський корабель подалі», – додає команда.

Через книгу автори хочуть надихнути людей за кордоном продовжувати підтримувати українців.

Наразі відкрили передзамовлення на книгу на перший лімітований наклад із 500 примірників. Перші сто книг подарують відомим у світі амбасадорам України: Тімоті Снайдеру, Шону Пенну, Мілі Куніс, Хосе Андресу й іншим. Увесь прибуток від продажу книги спрямують на платформу United24.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


United24 й «Артемсіль» випустили партію вцілілої солі з Соледара, прибуток від продажу якої піде на дрони для ГУР. Сіль випустили у фірмовому пакованні (яке більше не можна знайти в супермаркетах) з ілюстраціями Артема Гусєва.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі