Платформа United24 й «Артемсіль» презентували спеціальну партію солі, видобутої в шахтах Соледара, у фірмовому пакованні.

Партію обсягом 20 тонн розділили на 100 тисяч символічних пачок з ілюстраціями Артема Гусєва «Міць. Українська кам’яна».

Придбати сіль можна в «Сільпо» або замовити онлайн на Rozetka. Пачка солі коштує 500 гривень, із яких 465 гривень – це кошти, які спрямують на формування флотилії дронів-камікадзе для ГУР.

Сіль «Артемсіль» у фірмовому пакованні зникла із супермаркетів улітку 2022-го. Оригінальний макет знищений, а папір, який закуповували, зокрема, у Рубіжанського картонно-тарного комбінату, недоступний через тимчасову окупацію області, візначають у United24.

Крім того, навесні 2022-го в Соледарі окупанти знищили цехи, обладнання й будівлі «Артемсолі». Сіль у шахтах Соледара перестали видобувати вперше з часів Другої світової війни. 

Купити спеціальний наклад «Артемсолі» можна лише в Україні (сіль визнана стратегічним продуктом, тому наразі її експорт у будь-якому вигляді заборонено).

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Фандрейзингову платформу United24 запустили 5 травня в межах глобальної урядової ініціативи. Платформа призначена для збору коштів на підтримку України. Тут кожен може надіслати пожертву в один клік й отримати звітність про використання коштів від профільних міністерств. Детальніше про те, як працює платформа, розповідали тут.

За перші пів року роботи платформа зібрала понад 217 мільйонів доларів на підтримку України.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі