Фонд «Повернись живим» і мережа «Сільпо» запустили «Гарячу лінію Святого Валентина», де можна замовити привітання для коханої людини від відомих українців за внесок на ініціативу «Довгі РУКи ТрО».

Аудіоповідомлення з привітаннями записуватимуть режисер Ахтем Сеітаблаєв, гурт Tvorchi, співачка Kola, лідерка гурту «Крихітка» Саша Кольцова, блогери Вадим Кириленко, Влад Шевченко та інші учасники.

Є дві опції: готове та персональне привітання. За внесок у 200 гривень можна буде отримати одне із стандартних привітань, запропонованих на сайті проєкту. За донат у більш як 1000 гривень запишуть ексклюзивне голосове повідомлення. 

Привітання розподілять між голосами проєкту в довільному порядку. Замовлення потрібно зробити до 13 лютого, кількість ексклюзивних голосових привітань обмежена.

14 лютого аудіоповідомлення надішлють за номерами телефонів отримувачів, які потрібно вказати під час замовлення.

Зібрані кошти підуть на закупівлю розвідувально-ударних комплексів (РУК) зі 120-мм мінометами для Сил територіальної оборони.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


До Дня закоханих українські ілюстратори створили лімітовану серію листівок для військових, які можна відправити на передову. Проєкт «Пошта любові до ЗСУ» триватиме до 8 березня.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі