Українські ілюстратори створили лімітовану серію листівок для військових, які можна відправити на передову.

Проєкт «Пошта любові до ЗСУ» триватиме до 8 березня. Кожну листівку продаватимуть у подвійному екземплярі: одну можна залишити собі, а іншу – відправити військовим.

Від продажу листівок планують зібрати мільйон гривень, на який придбають дрони Mavic для бійців. Загалом надрукували 20 тисяч листівок, ціна кожної становитиме 50 гривень.

Листівки можна придбати в магазинах «Техно Їжак» і на сайті компанії. На точках продажу обладнані поштові скриньки, у які можна буде покласти свій лист до ЗСУ.

Листівки розробляли сім українських ілюстраторів: Артем Гусєв, Марія Кінович, Нато Мікеладзе, Віктор Грудаков, Ліза Яблонська-Міхайлусь, Олег Семак й Анна Гаврилюк.

«Мені дуже подобається ідея передавати листівки на передову, щоб люди, які нас боронять, знали, що ми тут всі памʼятаємо, завдяки кому і якою ціною ми живемо свої життя», – прокоментувала ілюстраторка Ліза Яблонська-Міхайлусь.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Редакція The Village Україна розповідала, як працюють українські ілюстратори під час війни. Ілюстратори Олександр Грехов, Марія Кінович і Марія Рубан розповіли нам про цензуру, західну аудиторію й власну продуктивність під час повномасштабного вторгнення.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі