Супермаркети «Сільпо» працюватимуть автономно в разі блекауту: тут можна буде купити або підігріти їжу, зарядити гаджети й попрацювати. Знайти адреси можна тут.

«У 95% супермаркетів, а також на всіх складах і власних виробництвах будуть встановлені генератори й супутниковий інтернет. На 12 грудня вже маємо 85 «світлих» супермаркетів у 30 населених пунктах. Ці магазини можуть працювати навіть за відключень світла, щоб гості купували їжу й необхідні товари», – повідомили в мережі.

До кінця грудня кількість «Сільпо» з автономним живленням зросте до 179 магазинів у 60 містах, або 60% від всієї мережі. А на початку наступного року планують забезпечити автономним живленням 285 з 300 магазинів, тобто 95% всієї мережі.

«Ми запрошуємо гостей до всіх магазинів, де є світло й генератори, підживитися й попрацювати. Усередині «Сільпо» вже кодять айтівці, школярі складають тести, а малеча заряджає іграшки. У торгових залах облаштовуємо робочі місця залежно від загальної площі: від трьох до 30. Також у деяких магазинах можна розігріти власну їжу. Запитуйте про таку опцію в адміністраторів, тому що це залежить від потужності генератора», додали у Fozzy Group.

Тож закупили старлінки для всіх магазинів із генераторами. Їх поставлять наприкінці грудня. 

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


«Епіцентр» запустив безкоштовний коворкінг у Києві, а нонтент-маркетингова агенція Top Lead створила мапу коворкінгів, які працюють у Києві під час відключення світла.


Раніше ми розповідали, як коворкінги працюють під час відключень. Читайте матеріал за посиланням.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі