У Києві відкриють центр комплексної підтримки учасників бойових дій «Київ мілітарі хаб», повідомляє КМДА.

Хаб створять на базі Київського міського будинку ветеранів і Київського міського центру допомоги учасникам АТО. Їх об’єднають в одну установу для роботи з ветеранами й членами їхніх родин.

У центрі надаватимуть психологічну і юридичну підтримку, консультуватимуть щодо медичного забезпечення, а також пільг і гарантій для ветеранів.

Також у хабі організовуватимуть заходи для реабілітації й реінтеграції, допомагатимуть з працевлаштуванням і навчатимуть нових професій.

У новій установі враховуватимуть реальні потреби учасників бойових дій, обіцяють у КМДА. Крім того, хаб стане платформою для комунікації між ветеранською спільнотою й міською адміністрацією.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Наразі в Україні офіційно понад 851 тисяча – це учасники бойових дій усіх категорій, члени сімʼї загиблих на війні, люди, які отримали інвалідність внаслідок бойових дій, а також постраждалі учасники Революції гідності.

Український ветеранський фонд представив портрет ветерана російсько-української війни й розповів, з якими проблемами вони найчастіше зіштовхуються у цивільному житті.


Ветерани війни можуть отримати реабілітаційні послуги безоплатно в тих медичних закладах, які уклали договір з НСЗУ. Ми розповідали, як отримати безоплатну реабілітацію іщо вона включає.


Український ветеранський фонд запустив нову програму для фінансування бізнесу. За цією програмою ветерани, а також родини загиблих захисників і захисниць можуть отримати від 500 тисяч до мільйона гривень на розвиток власної справи.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі