Український ветеранський фонд Міністерства у справах ветеранів запустив нову програму для фінансування бізнесу під назвою «Варто 2.0».

За цією програмою ветерани, а також родини загиблих захисників і захисниць можуть отримати від 500 тисяч до мільйона гривень на розвиток власної справи.

Це вже друга програма макрофінансування ветеранського бізнесу. Перший конкурс тривав із 5 вересня до 5 листопада. Переможцями стали 30 проєктів. Тоді кількість заявок удвічі перевищила можливості фінансування. Тому вирішили оголосити ще один конкурс.

Подавати заявки можна відсьогодні, 7 листопада, до 26 листопада 2022 року. Взяти участь можуть і фізичні, і юридичні особи.

Більше про умови участі можна прочитати за посиланням. Запитання щодо конкурсу можна надсилати на пошту [email protected] з обов’язковим зазначенням теми листа «Конкурс Проєктів».

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Український ветеранський фонд також запустив програму фінансової підтримки для ветеранів-ВПО, яка діятиме до кінця воєнного стану. Учасники програми можуть отримати до 20 тисяч відшкодування за товари для бізнесу.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі