У чат-ботах «Укрзалізниці» в Telegram, Viber і Facebook Messenger з 13 жовтня можна придбати місячні абонементи на приміські електрички, повідомляє перевізник.

Доступні проїзні на рейси в Київській, Житомирській, Чернігівській, Вінницькій, Хмельницькій, Сумській, Черкаській, Кіровоградській, Миколаївській та Одеській областях.

Вартість абонементу стартує від 200 гривень і залежить від конкретного маршруту.

Абонемент дозволяє отримати безлімітну кількість поїздок приміськими рейсами за конкретним маршрутом протягом 30 днів від дати старту абонемента.

В «Укрзалізниці» заявили, що абонемент можна придбати також на Київську кільцеву електричку, однак у чат-боті в Telegram і Viber такої можливості станом на публікацію новини не було.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


«Укрзалізниця» запустила чат-боти в Telegram і Viber в січні 2021 року. У них можна купити квитки на потяги й електрички (зокрема, Київську міську електричку), подивитися розклад й інформацію про затримку рейсів.

У серпні 2022 року «Укрзалізниця» запустила також мобільний застосунок. У ньому можна придбати й повернути квитки на потяги далекого сполучення, знайти необхідний рейс і подивитися номер колії.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі