Український бренд купальників Luckyreef і команда «Україна без сміття» запускають проєкт зі збору й утилізації пляжного одягу.

Бренда можна надсилати свої або дитячі старі купальники будь-якого виробника, речі передадуть на сортувальну станцію УБС для правильної утилізації.

Учасникам проєкту Luckyreef пропонує знижку 40% на нові комплекти. 

«Основна мета проєкту – звернути увагу якомога більшої кількості українських жінок на важливість свідомого шопінгу й раціонального споживання та донести думку, що за цим майбутнє планети», – коментують у команді бренда.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


У вересні «Україна без сміття» запустила ініціативу «Підвісь пакет» для військових і волонтерів, а також почала збирати жерстяні бляшанки, з яких виготовлятимуть окопні свічки для військових.

«Україна без сміття» – громадська організація, що працює у сфері поводження з відходами й просуває роздільний збір сміття. Вона має свою станцію сортування, яка розташована на вулиці Саперно-Слобідській, 25/4 (метро «Деміївська»). Актуальний графік роботи є на сайті організації.

Загалом на станції можна здати близько 40 видів відходів на перероблення або безпечну утилізацію, повний список можна подивитися за посиланням. Уся сировина має бути чиста й суха.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка: Luckyreef