Комунікаційна агенція Gres Todorchuk запустила платформу Lettersoflove, де можна написати слова підтримки українцям, які залишилися в тимчасово окупованих містах і селах.

Організатори проєкту планують зібрати щонайменше 10 тисяч послань, які доправлятимуть до пунктів призначення «всіма можливими способами».

Проєкт допомагають реалізувати громадські організації, які працюють на тимчасово окупованих територіях: «Свої» (Запоріжжя), «Молоді Ініціативні» та Foundation «Union» (Херсонська область).

«Листи любові» можуть бути зверненням як до конкретної особи, так і загалом до жителів будь-якого населеного пункту,  який наразі є окупованим.

Окрім послань в онлайн-форматі, які доставлятимуть через різні засоби зв’язку, «листи любові» також відправлятимуть на тимчасово окуповані в друкованому вигляді «найрізноманітнішим чином», пишуть організатори.

Головне завдання – показати людям в окупації, що ми про них пам’ятаємо, кажуть у Gres Todorchuk.

«Листи любові» – перший проєкт у межах великої кампанії підтримки жителів тимчасово окупованих територій України. Також планують влаштовувати фандрейзинг та офлайн-події.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Онлайн-мітинг на підтримку Херсона зібрав 36 тисяч людей. Ми розповідали, як приєднатися до наступних онлайн-демонстрацій на підтримку інших тимчасово окупованих міст України.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі