Більше ніж 30 жінок подали до суду на компанію, що володіє порносайтом Pornhub, стверджуючи, що відео за їх участю залили на портал без їх згоди, повідомляє BBC.

Позов подали у штаті​ ​Каліфорнія. У відповідь Pornhub назвав ці обвинувачення «абсолютно абсурдними». В компанії зазначили, що Pornhub абсолютно нетерпимий до незаконного контенту й розслідує будь-які скарги.

Крім цього, компанія заявляє, що відео можуть завантажувати лише перевірені користувачі. Проте у BBC стверджують, що Pornhub не вимагає від своїх користувачів перевіряти особу чи вік тих, хто фігурує у його відео, а також їх згоду.

Одна з позивачок заявляє, що їй було лише 17 років, коли її хлопець змусив її зробити інтимне відео. Пізніше це відео розмістили на Pornhub без її згоди, і вона дізналася про це лише від свого друга.

У Pornhub заявили, що не дозволять перебільшеним формулюванням позову відвертати увагу від того, що портал запровадив «політику безпеки, яка краще будь-якої іншої великої платформи в Інтернеті».


Наприкінці 2020 року порносайт Pornhub заблокував ролики від неперевірених користувачів після звинувачень у розповсюдженні порнографії за участю неповнолітніх.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі