Порносайт Pornhub заблокував ролики від неперевірених користувачів після звинувачень у розповсюдженні порнографії за участю неповнолітніх. Про це йдеться в офіційній заяві платформи.

Відео від непідтверджених користувачів буде недоступне, поки його не перевірять. Перевірка почнеться у 2021 році.

Точно не відомо, скільки саме роликів заблокували. За даними Vice, до введення нових правил стосовно контенту на Pornhub було близько 13,5 мільйона відео, потім їхня кількість скоротилася до 4,7 мільйона, але згодом було доступно вже 7,2 мільйона відео. На момент виходу цієї новини на сайті було доступно 2,9 мільйона роликів.


У грудні 2020 року Pornhub змінив правила розміщення контента на сайті. Тепер неперевірені користувачі не зможуть завантажувати відео. Щоб розмістити свій ролик на Pornhub, треба буде пройти процедуру автентифікації. Таким способом платформа хоче уникнути розповсюдження контента за участю неповнолітніх.

Через виявлення на сайті порнографічних матеріалів із підлітками Visa й Mastercard заборонили використовувати свої карти на сайті. До запровадження нової політики кожен охочий міг створити обліковий запис на Pornhub і завантажити будь-яке відео.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі