Громадський ресторан Urban Space 500 не почне свою роботу 1 вересня, як повідомлялось раніше.

Будівля на вулиці Грінченка, 9, де працюватиме заклад, потребує додаткового укріплення. Тому відкриття переносять на невизначений час.

Громадський ресторан планують відкрити до кінця осені/Фото: Urban Space 500

«Наразі ми в дуже гарячій фазі ремонту, тому до прогнозів ставимося дуже обережно. Всі команди та органи націлені на фіналізацію своїх відрізків робіт до кінця осені, але нову дату відкриття ми поки не анонсуємо. Зробимо це, як тільки дочекаємося здачі в експлуатацію найважливіших конструкцій», – коментує одна із засновниць Urban Space 500 Альона Каравай.

Зараз на об’єкті тривають будівельні роботи, роботи з укріплення приміщення та підключення інженерних мереж. Паралельно шеф-кухар фіналізує меню, зазначає один із засновників Ігор Фарберов.


 Проект громадського ресторану Urban Space 500 втілює ГО «Інша Освіта» у партнерстві з платформою «Тепле Місто» та управлінською компанією Druzi Cafe.

Раніше Urban Space 100 заснували в Івано-Франківську. 80% прибутку ресторану спрямовують на розвиток міста. Сто інвесторів вклали по 1000 доларів у реалізацію Urban Space 100. Київський проект нараховує 500 інвесторів.

Про запуск кампанії першого в Києві громадського ресторану оголосили 15 березня. Серед інвесторів – керівний партнер UNIT City Максим Яковер, заступниця міністра енергетики Наталія Бойко, президентка ГО «Гараж Генг» Ірина Соловей, медіа-юрист Тарас Шевченко та громадський діяч Святослав Попов.

 Все, що треба знати про відкриття Urban Space 500 – читайте у матеріалі The Village Україна.

Обкладинка: Urban Space 500