У Буковелі відбувся концептуальний творчий захід від коворкінгу Platforma. Там зібрали креативну молодь України задля нетворкінгу, пошуку нових знань і можливостей. Учасники та спікери відверто говорили про бізнес, справи, самопочуття, готовність до нових ідей, танцювали, шукали нові знайомства та можливості, технологічні рішення й здобували актуальні знання. 

Platforma вже готує наступну подію Platforma Summer Camp, який триватиме з 28 до 30 липня. Щоб стати частиною спільноти кемпівців, стежте за анонсами на сайті та в Instagram.

Учасники Platforma Camp потрапили в автентичну атмосферу, унікальне ком’юніті й отримали незабутній досвід. Вони зустріли різноманітних людей із різних сфер життя, а також знайшли нових партнерів, клієнтів і друзів.

Програма кемпу була дуже щільною. За три дні разом із партнером заходу Київською Академією Медіа Мистецтв (КАМА), учасники встигли познайомитись та отримати знання від лекторів із найрізноманітніших сфер:

  • Ігор Фінашкін, співзасновник і креативний директор агенції I Am Idea, розповів про доречні комунікації та креатив під час війни.
  • Ніка Кірієнко, продакт-маркетинг менеджерка Cisco, розмірковувала про тренди та професії майбутнього.
  • Андрій Павлов, дизайнер та архітектор метавсесвітів, і Тарас Ковальчук, стратег у напрямі роботи з метавсесвітами та діджитал-моди, говорили про потенціал, можливості та майбутнє Web3.
  • Родіон Сорокін, стратегічний дизайнер, який створює концепції нових продуктів і стратегії розвитку клієнтського досвіду, міркував, як створювати те, що буде актуальним за 10 років.
  • Євген Мазур, коуч і психолог, допомагав учасникам зрозуміти себе, спробувати зрозуміти оточення та навчитися долати кризи під час війни.

Найенергійніші учасники прокидались рано, щоб дотримуватись програми тренувань із wellness-партнером заходу My F*ckin' Gym.

Увечері учасники на повну віддавалися музиці й танцям із сучасними українськими артистами, зокрема гуртом Tvorchi, який представлятиме Україну на «Євробаченні 2023», і драйвовим музикантом SI Process, Станіславом Іващенком, із гурту «ВГНВЖ». На вечірках грав DJ-дует POBO – власники мережі крафтової пончичної Ponchyk Boy. Вони запалювали драйвовими balearic house та disco.

Учасники Platforma Camp змогли вийти зі своєї зони комфорту й опинитись в ідейному місці перезавантаження. Вони долали виклики, знаходили нові ідеї та можливості для змін у житті. 

«Коли мене попросили лише одним словом описати івент, то я обрала слово «люди». Це для мене була найвища цінність: бути в оточенні людей, із якими багато спільних поглядів на життя», – говорить учасниця кемпу Світлана Некрасова.

СТЕЖИТИ за новинами Platforma Camp

Матеріал підготовлено за підтримки Platforma Camp