У львівському готелі «Швейцарський» відкрили бронювання панорамної тераси «Валентино» для особливих подій. Пропонують відсвяткувати весілля, корпоративні вечірки, дні народження чи ювілеї з краєвидом на Львів, зразковим сервісом і вишуканою європейсько-італійською кухнею.

Меню Ресторану

Меню ресторану складається з мʼясних і рибних страв, салатів, закусок і десертів. Шеф-кухар завжди готовий відповісти на будь-які запитання й додати в меню нові страви, щоб задовольнити кожного гостя. Крім того, на терасі можна організувати фуршет і коктейльний прийом з ігристими винами й легкими закусками. 

Орієнтовна ціна святкування – 1500 гривень з особи.

У разі бронювання весілля на панорамній терасі «Валентино» ви отримаєте особистого менеджера, який буде супроводжувати вас протягом усієї підготовки й проведення свята, тому кожна деталь буде врахована.

Які страви замовити для святкувань

 Вітелло тонато – італійська страва, яка складається з тонко нарізаної телячої шийки, покритої соусом із тунця й каперсів. Відчуття на язиці будуть якісно змінюватися, підкреслюючи аромат і текстуру телятини.

 Мус з авокадо з лососем – популярна страва, що складається з кремоподібного мусу з авокадо, який підкреслює смак свіжого лосося. 

 Салат із качиним філе – відома страва французької кухні. Качине філе подають на листях зеленого салату з додаванням солодкого карамелізованого яблука й соусу Унагі. 

 Філе чилійського сибаса – свіжа риба, підсмажена з невеликою кількістю спецій і приправ на грилі. Подають із птітімом і м’ясом мідій. 

Келих ігристого з винного погреба стане додатковим атрибутом будь-якого святкування. Перлинна бульбашка й свіжість напою доповнить смак кожної страви, яку ви замовите в ресторані.

«Панорамна тераса «Валентино» пропонує все необхідне для проведення незабутнього й стильного весілля чи іншого свята, яке залишиться в памʼяті на довгі роки. Тож не зволікайте, забронюйте свій день і насолоджуйтеся найкращими моментами життя разом із коханими й близькими людьми», – кажуть у команді готелю «Швейцарський».


Коли

09:00–23:00

Де

вулиця Князя Романа, 20

телефон

096 240 37 77


Забронювати свято з краєвидом на Львів

матеріал підготовлено за підтримки «Швейцарського»