Проєкт I Am You Are, який раніше організував у Нью-Йорку ярмарку українських креаторів, запускає онлайн-платформу для продажу продуктів від українських брендів.

На сайті проєкту, у спеціальному розділі, представлені книги, одяг, прикраси, білизна, а також товари для дому.

Загалом можна буде придбати речі від 26 брендів, серед яких Bevza, Brua, Haluzka, Nadiia, Sofika, The Mapico, Gushka, Hutsul Avtentyka, Yakush Tableware. На платформі є як відомі, так і локальні виробники, відзначають у команді.

«I Am You Are був задуманий як екосистема, що збирає довкола найкращих українських творців. Тому запуск маркету – логічне продовження проєкту. Він дає нам можливість закріпитися на американському ринку довгостроково, щоб промотувати українську культуру й креатив не тільки під час заходів, а й поза ними», – коментує засновниця проєкту Анна Пагава. 

Строки доставлення становитимуть від трьох до семи днів. Посилки відправлятимуть на адреси поштових скриньок, послуга курʼєрського доставлення не доступна.

   

I Am U Are – це платформа й захід у форматі виставки українських креаторів, який підтримує понад 100 українських брендів задля розвитку інвестиційної привабливості України. Перша подія проєкту відбулася навесні 2023 року в Нью-Йорку й зібрала близько 4000 відвідувачів. 

Проєкт організовують Анна Пагава й комунікаційна агенція Gogola, а також Христина Скрипка. Креативна директора проєкту – художниця Маша Рева, а за архітектурну концепцію для локацій I Am U Are відповідає київське архітектурне бюро «Форма».

   

Редакція The Village Україна публікувала добірку українських брендів, які здійснюють міжнародні відправлення.