«Нова пошта» відкрила друге відділення в Берліні.

Воно розташоване в районі Шарлоттенбург, за адресою Osnabrücker Str. 1, 10589. Там приймають посилки й вантажі до 100 кілограмів.

Відділення працює в усі дні тижня, крім неділі. Термін доставлення відправлення в обох напрямках становить від пʼяти робочих днів.

До кінця літа планують відкрити близько десяти відділень у Гамбурзі, Франкфурті-на-Майні, Мюнхені, Кельні. Крім того, зараз ведуть перемовини з місцевим партнером щодо відкриття пунктів доставки. Таких пунктів хочуть відкрити 7500.

Також у будь-яке місто Німеччини й України можна замовити адресну доставку. 

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Перше відділення «Нової пошти» відкрили в Берліні 30 червня. Найчастіше українці пересилають одяг, взуття, косметику, смаколики й книжки.

Від початку повномасштабного вторгнення РФ «Нова пошта» почала відкривати відділення в Європі. У Польщі компанія відкрила вже 19 відділень у девʼяти найбільших містах: Варшаві, Кракові, Любліні, Гданську, Вроцлаві, Познані, Жешуві, Лодзі й Катовіце. У Варшаві також працює вантажне відділення, де приймають відправлення вагою до 1000 кілограмів.

З травня 2023 року почало працювати друге відділення в Литві, а в червні «Нова пошта» вийшла на ринок Румунії – перше відділення відкрили в Бухаресті.

На початку червня в Празі відкрили вантажне відділення – перше в Чехії. Там можна отримувати й надсилати відправлення до 1000 кілограмів. Термін доставлення становить п’ять робочих днів. Друге відділення в Празі відкрили 16 червня 2023-го. Там також запустили доставку в поштомати в пункти видачі.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі