«Нова пошта» відкрила друге відділення в столиці Чехії, Празі.

Там приймають документи й посилки до 30 кілограмів. Відділення працює щодня за адресою 186 00 Za Poříčskou bránou 256/6.

«Найближчим часом» запустять доставлення в партнерські поштомати й пункти приймання та видачі посилок у магазинах, а також адресний забір із будь-якого міста в Чехії, коментує виконавчий директор Nova Post у Чехії Володимир Стеренчук.

Також планують відкрити відділення в місті Брно.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


На початку червня в Празі відкрили вантажне відділення, перше в Чехії. Там можна отримувати й надсилати відправлення до 1000 кілограмів. Термін доставлення становить п’ять робочих днів.


«Нова пошта» поступово відкриватиме відділення по всій Європі. На початок 2023 року компанія також анонсувала відкриття Nova Post у Німеччині.


У Польщі «Нова пошта» відкрила вже 19 відділень у девʼяти найбільших містах: Варшаві, Кракові, Любліні, Гданську, Вроцлаві, Познані, Жешуві, Лодзі й Катовіце. У Варшаві також працює вантажне відділення, де приймають відправлення вагою до 1000 кілограмів. Адреси й графік роботи відділень Nova Post у Польщі можна переглянути за цим посиланням.

Перше відділення «Нової пошти» в Литві відкрили в березні у Вільнюсі, а в Каунасі – у травні 2023-го. Крім того, відділення «Нової пошти» працює в Молдові.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі