Apple працює над новим поколінням навушників AirPods Pro, які зможуть виявляти потенційні проблеми зі слухом у користувача, а також вимірювати температуру тіла, пише Bloomberg.

Ці функції можуть зʼявитися «за декілька місяців або навіть років» і працюватимуть на iOS 17. Утім, нову, дешевшу версію AirPods із розʼємом USB-C, можуть випустити раніше.

Apple також вивчає позиціювання навушників AirPods як слухових апаратів, адже американський регулятор FDA нещодавно схвалив продаж слухових апаратів без рецепта. Bloomberg додає, що навушники AirPods зможуть визначати температуру тіла ліпше, ніж це робить годинник Apple Watch 8.

Нові AirPods також будуть «тісно повʼязані» з гарнітурою доповненої реальності Vision Pro від Apple, каже оглядач Bloomberg Марк Гурман.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Новий iOS 17, який мають випустити у вересні 2023 року, матиме персоналізоване автовиправлення на основі ШІ. Оновлена функція автовиправлення зможе більш точно передбачати слова й фрази, які може використати користувач.


Компанія Apple також представила гарнітуру доповненої реальності Apple Vision Pro, за допомогою якої можна керувати робочим простором жестами, голосом і поглядом. Пристрій має зʼявитися в продажу в США на початку 2024 року, пізніше того ж року його представлять в інших країнах. Коштуватиме гарнітура від 3499 доларів.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі